Savnet venner – laget venneside

- Fikk ideen om å lage en egen venneportal, et sted hvor man på en enkel måte kan utvide sitt sosiale nettverk. Et seriøst sted – for alle, uavhengig av alder, kjønn, geografi etc.

Jeg har flyttet ganske mange ganger, og synes det har vært utfordrende å skaffe seg nye venner når jeg har kommet til nye steder. Jeg savnet rett og slett en enkel og «litt anonym» måte å treffe nye bekjentskaper på.

Jeg har som flere andre allerede noen gode venner fra barndom og skolegang etc. men også vi har med tiden spredt oss over et større geografisk område og ønsket om å ha noen venner som bor i nærområdet, -noen å finne på hyggelige opplevelser sammen med, ble etterhvert påtagelig.

Savner vennene

Da jeg nå sist flyttet fra Oslo fikk jeg igjen føle på at det kan være slitsomt og vanskelig å etablere nye nettverk, få nye venner, og når jeg har flyttet har de lokale vennene mine og det lokale sosiale nettverket jeg hadde på fritiden min, vært et stort savn. Jeg kjente altså på savnet etter å kunne møte noen utenfor jobbarenaen, noen å ta en kopp kaffe med, noen å finne på noe med på fritiden, noen som ga med nye innspill i hverdagen.

Og med dette ble etterhvert ideen om en venneportal født, en digital møteplass hvor alle mennesker i alle aldre kan søke andre med samme interesser og livssituasjon som dem selv. En plattform hvor man enkelt kunne søke nye bekjentskaper og venner. En nettportal for oss som ikke er på partner eller kjærestejakt, men som rett og slett søker en venn, noen å omgås, det være seg digitalt eller fysisk.

Livet endrer seg

Noen undersøkelser viser at fire av ti tidvis føler seg ensomme og i enkelte aldersgrupperinger også enda flere, og det er dessverre ikke noe unormalt med det. Livssituasjonen til alle mennesker kan endre seg! Og det gjør det ofte i løpet av et helt liv. Det kan være at en flytter, blir skilt, eller dine gamle venner har blitt opptatt med «sitt» på sin kant.

Da jeg sist flyttet begynte jeg igjen å reflektere/tenke på venneforhold, og på alle andre som også av forskjellige årsaker kunne hatt glede av å utvide det sosiale nettverket sitt. Det kan som tidligere nevnt være deres egen livssituasjon har endret seg, men det kan også være dagens venneforhold av forskjellige årsaker er forandret. Det kan være aalenemammaer og alenepappaer med begrensede muligheter for å treffe folk ute som her kunne truffet andre aleneforeldre med barn i samme aldere – de kunne møtes, hjelpe hverandre med praktiske oppgaver i hverdagen, som for eksempel sosialt la barna leke sammen, reise på barnevennlige ferier sammen, bytte/låne klær, organisere barnepass, osv.

Man har ofte forskjellige venner, og eksempelvis reiser noen av mine venner på hytta nesten hver helg, og tidligere single venninner får seg kjærester etc. les: de blir opptatt med sitt. (noe jeg selvfølgelig unner de og jeg er glad på deres vegne). Fellesnevneren for alle er at at ting og forutsetninger i relasjonene endrer seg.

Alt dette gjorde at jeg utviklet noe jeg selv savnet da jeg var ny i Horten og som jeg er sikker på også mange andre savner, -overalt, uansett hvor man flytter eller hvilken situasjon man er i. En venneportal! Et fordomsfritt sted for de som ønsket seg bonus venner, tilleggsvenner, ekstravenner, nye venner, nettvenner…Mulighetene er mange, og de er opp til deg som bruker!
Jeg vil også presisere at det finnes allerede mange dating sider og at dette er ment som et alternativ. Jeg ønsket et alternativ til disse. Et sted hvor man kan være uten å føle på annet enn å være... en venn.

Da jeg satte i gang med New Friend var altså intensjonen å legge forholdene til rette for vennesøk. En lavterskelside hvor man kan få hjelp til å finne venner via innlagte profiler.

Gode venner – gode opplevelser - gir økt livsglede

NewFriend er lagt opp slik at medlemmer også kan etablere egne grupper inne på New Friend portalen, slik at man kan finne potensielle nye venner med samme interesse som seg selv. For eksempel lokale gourmet grupper hvor man kan treffes for å gå ut å spise felles måltider eller lage mat hjemme, golf grupper, turgrupper, reisegrupper, hobby/husflidgrupper osv.

Da navnet NewFriend ble valgt var det for å på sikt kunne gjøre dette til en side som gikk på kryss og tvers over landegrenser om det skulle vise seg å være et bra konsept, -for hvem vet hva fremtiden, nye bekjentskaper og nye venner kan bringe? Kanskje vi en dag er blitt store nok til å ha etablerte grupper i andre land hvor man kan få venner med lokale reisetips, restaurantanbefalinger etc.

Med beste hilsener
Veronica

Finn en god venn for livet!

FÅ LIVSGNISTEN TILBAKE MED NYTT VENNSKAP
TJENESTEN KOSTER 99KR/MND

©2021 newfriend.no

ALL RIGHTS RESERVED

Privacy | Terms & Conditions